Apartmani Drago

 

Pij naš čaj, ozdravit ćeš znaj !

Čajne mješavine

Naše čajne mješavine su sastavljene od visokokvalitetnog bilja, zavisno za koju bolest se preparat koristi. Čajnu mješavinu nemojte kuhati već se pridržavajte upute otisnute na kutiji. Pijte redovito i uspijeh neće izostati. Svaki bolesnik treba biti uporan do izlječenja jer kod svakog bolesnika liječenje je različito u pogledu trajanja liječenja.

Klikom na pojedinu čajnu mješavinu možete vidjeti njeno djelovanje:

Čajna mješavina za poboljšanje funkcije bubrega
Pomaže kod bolova, potiče na rad, ublažava grčeve. Svojim sastavom djelotvorna je kod akutne i kronične upale bubrega i vodenih nakupina. Djeluje diuretski i dezinfekcijski. Preporuča se uzimati sa biljnim kapima za poboljšanje funkcije bubrega.
Čajna mješavina za poboljšanje funkcije mokraćnih putova
Djeluje diuretski i dezinfekcijski, pospješuje i pojačava mokrenje, pomaže odstranjivanju mokraćne kiseline, bjelančevina u mokraći i bakterija, jača mjehur i mokraćne organe, pomaže kod upale i zastoja mokrenja i raznih infekcija.
Čajna mješavina za poboljšanje funkcije bubrega BKc
Čaj je diuretskog, dezinfekcijskog i antibakterijskog djelovanja. Svojim sastavom čisti bubrežne i mokraćne putove, odstranjuje pijesak i usitnjava kamenac Pospješuje mokrenje i ne dozvoljava taloženje mulja i pijeska te stvaranja kamenaca.
Uz čaj obavezno uzimati biljne kapi za poboljšanje funkcije bubrega.
Čajna mješavina za prostatu
Rješava probleme kod muškaraca kod upaljene i proširene prostate. Sprečava bolno i teško mokrenje, često mokrenje uz osjećaj peckanja. Čaj svojim sastavom pojačava mokrenje, smanjuje upale i dezinfekcijski djeluje.
Čajna mješavina za opuštanje, nocturan - N/M
Čaj je izvanredno sredstvo protiv mokrenja u krevet kod male djece i odraslih. Čaj blago djeluje na psihičke smetnje, strah. Bubrezi su zdravi, dijete lijepo spava, a sve je normalno. Poremećaj je psihičke prirode. Čaj piti u toku dana do 18 sati. Dijete prije spavanja treba mokriti. Izbjegavati piće prije spavanja. Za stariju djecu od 5 god. Uzimati i čaj za smirenje.
Čajna mješavina za ublažavanje želučanih tegoba
Smiruje i jača, ublažava neurozu, smanjuje kiselinu, pospješuje normalan rad želuca, sprečava nadimanje, napuhivanje, štucanje, podrugivanje. Odlično sredstvo kod katra i gastritisa.
Čajna mješavina za ublažavanje želučanih tegoba - ČŽ
Ublažava bolove, pospješuje redovno pražnjenje crijeva, smanjuje neurozu želuca, kiselinu, djeluje i na čireve na dvanaestercu, sprečava obnavljanje čireva u proljeće i jesen. Preporuča se uzimati sa kapima za smanjivanje želučanih tegoba.
Čajna mješavina za lakšu probavu
Pospješuje redovno pražnjenje debelog crijeva, čuva crijevnu floru, potiče rad želuca i daje redovitu stolicu.
Čajna mješavina za zatvaranje
Čaj svojim sastavom djeluje protiv proljeva, ublažava grčeve i upale.
Čajna mješavina za ublažavanje tegoba debelog crijeva
Smiruje upale, regulira probavu.
Čajna mješavina za poboljšanje funkcije jetre i žuči
Namjenjena je čišćenju jetre, jačanju i poticanju na rad, smanjuje otekline i upalu jetre i žuči, pospješuje bolji protok žuči, pomaže kod ciroze jetre i upale žučnog mjehura te smanjuje grčeve i bolove, pospješuje probavu i otklanja nadimanje. Pomaže bržoj regeneraciji jetre. Kod težih oboljenja uzimati i čaj za poboljšanje izlučivanja štetnih tvari iz organizma
Čajna mješavina za poboljšanje funkcije žuči ŽKc
Čajna mješavina svojim sastavom pospješuje bolji protok žuči, ublažava bolove i smiruje napade, čisti žučne kanale, izbacuje pijesak i u kombinaciji sa kapima otapa kamence, smanjuje grčeve žučnog mjehura, pospješuje probavu.
Čajna mješavina za pluća
Čajna mješavina svojim sastavom pomaže kod svih vrsta kašlja, te pomaže iskašljavanju. Pomaže kod upale pluća, gripe Tbc. Jača imunitet te djeluje protuupalno.
Preporuča se uzimati sa biljnim kapima za dišne putove.
Čajna mješavina za dišne putove - As
Čajna mješavina je izrađena od najkvalitetnijeg bilja koje pogoduje boljem iskašljavanju, dezinfekciji i čišćenju dišnih putova, pomaže kod svih vrsta kašlja, nakupljenosti sluzi, teškog disanja i astme svih oblika. Kod bronhijalne astme, napada gušenja i alergija uzimati i kapi za dišne putove obavezno.
Čajna mješavina za olakšanje disanja BHs
Pomaže boljem disanju, iskašljavanju, čišćenju bronhija i pluća. Pomaže kod svih oblika kašlja. Efikasno sredstvo kod bronhitisa djece i starijih osoba, preporučuje se uzimati sa biljnim kapima za dišne putove.
Čajna mješavina za zaštitu usne šupljine i grla
Čajna mješavina svojim sastavom ugodna je za piti, a služi za grgljanje i inhalaciju i kod sinusa. Pomaže kod upale grla, krajnika, bolesti usne šupljine, fistula i ranica zubnog mesa, upale grkljana i glasnica, upale vratnih žlijezda i zaplitanja jezika. Pogodna je za preventivu gripe i prehlada djeluje antibakterijski i protuupalno.
Čajna mješavina za sniženje tlaka
Čajna mješavina svojim sastavom snižava visoki tlak, širi krvne žile, smanjuje napetost u glavi i očima, održava i regulira krvotok, povoljno utječe na rad srca i cirkulaciju krvi.
Čajna mješavina za povišenje tlaka
Čajna mješavina svojim sastavom povisuje tlak i regulira ga.
Čajna mješavina za regulaciju tjelesne težine
Čaj sa svojim sastavom ima laksativno odnosno diuretsko djelovanje što je velika pomoć pri reduciranju tjelesne težine. Čajna mješavina pored ostalog je pitka te djeluje umirujuće i antiseptički zbog određenog bilja. Zatvara apetit i regulira probavu i mokrenje. Očekivani rezultati su 4-6kg mjesečno. Izbjegavati večeru.
Čajna mješavina za pomoć pri smanjenju šećera
Potiče rad gušterače, smanjuje šećer u krvi i mokraći, čuva oči i bubege.
Čajna mješavina za poboljšanje izlučivanja štetnih tvari iz organizma
Čisti krv i kompletan krvotok i poboljšava izlučivanje svih štetnih tvari iz organizma, poboljšava krvnu sliku, regulira krvotok. Čaj svojim sastavom potiče rad svih žlijezda i bolju izmjenu tvari i regulira njihov rad, smanjuje kolesterol-masnoću u krvi, pogodan je kod ovapnjenja krvnih žila-arterioskleroza, proširenih vena na nogama sa ranama, kožno gljivičnih oboljenja, akna, psorijaze, gnojnih starih rana, tumora i kancerogenih oboljenja.
Čajna mješavina za pomoć pri cirkulaciji
Čaj za bolju cirkulaciju krvi u cijelom organizmu, uklanja bol srca, probadanja i lupanje. Omogućuje pravilan rad, popravlja slabost krvotoka u srčanim arterijama i razna začepljenja. Pomaže kod arterioskleroze, tromboze angine pectoris, proširenih vena, regulira srčani tlak.
Čajna mješavina za smirenje
Čajna mješavina je odlično sredstvo za smirenje, nesanicu daje bolji san, pomaže kod živčane napetosti i razdražljivosti, ublažava tegobe migrene, uklanja promjenjiva raspoloženja, razne neuroze, jača živce i umirujuće djeluje na cijeli organizam. Preporuča se uzimati u kombinaciji sa biljnim kapima za smirenje. Kod težih oboljenja koristiti i čajnu mješavinu za pomoć pri cirkulaciji. Nema navikavanja ni ostalih nuspojava.
Čajna mješavina za opuštanje, epileran - EPI
Čajna mješavina je za epilepsiju-padavica, grčevita stanja, strah od bolesti, histeriju, meningitis, raznih mora, nesanice, vrtoglavica i zamagljenosti, nesvjestica, rastrojenih živaca, živčane napetosti.
Čajna mješavina za zaštitu žena
Čajna mješavina sa svojim sastavom regulira neredovitu menstruaciju, pomaže kod bolova i grčeva, klimakterija, mučnina, neplodnosti, raznih upala, infekcija i bakterija, upale jajnika, maternice, bijelog cvijeta te općenito ženskih tegoba.
Hemoran - čaj
Čajna mješavina regulira probavu, bolje pražnjenje crijeva, a svojim sastavom pomaže kod upalnih procesa unutarnjih hemoroida, smanjuje otekline na izlazu debelog crijeva.
Čajna mješavina za jačanje organizma - SL
Čajna mješavina sa svojim sastavom umnožava crvena krvna zrnca, popravlja krvnu sliku, regulira krvotok, povećava željezo u krvi i druge minerale.
Čajna mješavina za zaštitu mokraćnog sustava kod muškaraca
Čaj pojačava spolni nagon, pojačava potenciju i održava, opušta i smiruje i pojačava punjenje krvnih žila.
Čajna mješavina za opuštanje, tireolan - ŠT
Čaj svojim sastavom regulira rad štitnjače, smanjuje otečene i upaljene žlijezde, jača živce i smiruje.
Pankrean
Čaj svojim sastavom potiče rad gušterače, održava nivo šećera u krvi, pomaže kod bolova i upala, otklanja štetne sastojke iz krvi.
Čajna mješavina za amebe i crijevne parazite
Čajna mješavina svojim sastavom pomaže kod crijevnih bolesti, crijevnih glista, crvi, trakavice, ameba i drugih crijevnih parazita. Sprečava grčeve, akutne i kronične proljeve, popravlja probavu i regulira stolicu.

Kod pojedinih oboljenja uzima se čajna mješavina u kombinaciji sa mastima ili kapima.

 

[Pocetak] [Proizvodi] [Kako kupiti] [Slike] [O nama]